Soseska Babinci

25.03.2020

Gradimo za vas.

V objemu narave se gradi novo naselje sedmih, sodobno zasnovanih in energetsko varčnih hiš.

Soseska Babinci

→ Obiščite Sosesko Babinci

Soseska se nahaja na začetku vasi Babinci, s hitrim dostopom do mesta Ljutomer in odlično povezavo z avtocesto.

V bližini soseske je vsa potrebna infrastruktura – trgovine, šola, vrtec, zdravstveni dom, lekarna, pošta, banke, avtobusna in železniška postaja. Hitra dostopnost ključne infrastrukture in javnih ustanov vsakodnevno prihrani dragocen čas, ki ga lahko namenite sebi, družini ali sprostitvi v naravi.

Tu so narava, sonce, zelenje in svež zrak STANDARD. Privilegij, ki se vam tu ponuja, je bivanje v urejeni soseski atraktivnih hiš z bogato zunanjo ureditvijo, mirno, zeleno in urejeno okolico. Moderna, tudi velikim družinam in novodobnemu načinu življenja prilagojena arhitekturna zasnova in izjemna lokacija zagotavljata optimalen življenjski standard. Sončna in prostorna zemljišča, obdana z naravo ponujajo prijetno bivanje vsem starostnim skupinam.

Hiše bodo zgrajene kakovostno in energetsko varčno – dobro izolirane, saj gre za nizkoenergijske hiše, energijski razred B1.

Ogrevanje bo s toplotno črpalko, prezračevanje pa z rekuperacijo, kar bo zagotavljalo nizke obratovalne stroške.

Zagotovite si dovršeno gradnjo svojega doma, na sončni, dostopni in mirni lokaciji ter uresničite svoje sanje po sodobnem in prijetnem bivanju.

 

→ Obiščite Sosesko Babinci